Čudesna kosmička rupa

Bacite u đubre nesreću i sve što je donosi!

ČUDESNA KOSMIČKA RUPA

Lavinija (Sina Šendrej)

 …brzo… lako… efikasno… često preko potrebno

Ogromna, kosmička moć koja se može koristiti na sve načine i na svim nivoima. Upijaće sve što pošaljete u nju, bez izuzetka

Sve što Vama više nije potrebno, sve što osećate da više ne služi Vašem dobru, sve što stvara smetnju i prepreke, slobodno pošaljite u ovu Čudesnu Kosmičku rupu – kvantno polje specijalne sile.

To može biti bezbroj stvari, počev od teških emocija i negativnih misli pa sve do nepovoljnih okolnosti i situacija, a takođe i prvobitne uzroke neharmoničnih odnosa, različitih oboljenja i bilo kakve druge problemeuzročnici viška kilograma, zavisnosti i još mnogo toga što zagorčava život i otežava ga, uskraćuje mir, lakoću i radost.

Sva moguća opterećenja, prepreke i neuspesi, neka takođe idu u Kosmičku rupu na sagorevanje.

Kosmička rupa, kao kvantno polje specijalne sile, razgradiće energetiku toga što ste poslali u nju i na takav način eliminisaće to čega želite da se oslobodite.

Izuzetno moćna i visoko efikasna metoda.  Koristite je odgovorno!

Napomena: Ovaj sistem se ne koristi za ljude, nego samo za stanja, okolnosti, situacije, energije i tome slično.  Ovim sistemom nikome ne možete nauditi.

Ne možete ga aktivirati za druge. Ovaj sistem je isključivo za ličnu upotrebu…

Tokom seminara ćemo zajedno napraviti spisak svega što treba da ide u Kosmičku rupu i tokom Inicijacije pokrenućemo taj proces intenzivno!

ONLINE i UŽIVO

Vreme praktikovanja: 5-15 minuta

Seminar održava: Reki učitelj, Margarita Milenković

Trajanje seminara: 1,5-2 sata

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065/235- 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs