Ćilibarski Elastin

NOVO IZ RUSIJE

Želite zdravije, funkcionalnije zategnuto i lepo telo bez vežbanja, lekova i posebne ishrane ?

ĆILIBARSKI  ELASTIN

Tako nešto nećete dobiti ni u jednoj teretani, salonu lepote ili klinici na svetu!

Transformacija funkcionisanja organa i čitavog tela!

Metoda retkog terapeutskog i estetskog uticaja!                          

Energija Ćilibarski elastin ostvaruje snažan, direktan uticaj na mišićnu masu osobe odnosno mišićno tkivo jedno od najznačajnijih tkiva ljudskog tela od kojih zavisi kvalitet života, zdravlje i naravno lepota tela i lica!

Mišići na stomaku, bokovima, rukama, čitavom telu i naravno mišići lica, usled opuštanja i slabljenja menjaju izgled, deformišu se. Oslabljenost mišića lica čine ga starijim, oronulim, vidno neprivlačnim i deformisanim.

Energetski zlatni, ćilibarski tok se raspršuje kroz sve mišiće i puni energetskim elastinom visoke koncentracije.Tokom seansi, dok Ćilibarski elastin prodire duboko u tkiva tela, organa i lica počinjete da osećate svaki mišić na telu i licu, pošto ide proces zatezanja.

Tokom tretmana telo se prijatno zagreva, svi mišići se dovode u radni tonus, stomak, kao i svi drugi mišići uključujući glutealne su zategnuti. Možemo uticati uopšteno na čitav organizam, a možemo delovati i na određenu grupu mišića po sopstvenom izboru.

Energija deluje u dva smera – blokirani, stegnuti, grčeviti mišići se opuštaju, a mlohavi dovode do tonusa.  Indirektno utiće na kožu tako da je i ona tokom seanse, takođe ispunjena ćilibarskim sjajem i energetskim elastinom, postaje zategnuta i blistava, vidno podmlađena.

Ova energija je dobra kako za sportiste tako i za podmlađen izgled i stanje organizma. Za svakoga ko želi da ima lepo, zategnuto telo sa što manje fizičkog uticaja na mišićno tkivo. Takođe, u slučajevima nekih specifičnih tegoba mišićnog tkiva poput upale tetiva i još mnogo toga, ova energija je prava prirodna pomoć i lek.

Ćilibarski elastin nadoknađuje nedostatak elastina u mišićnom tkivu, obogaćuje postojeću masu, čineći je neuporedivo kvalitetnijom, što se odmah vidi na telu i licu, vraća svim organima neophodnu prohodnost i pokretljivost, prouzrokuje poboljšanje u funkcionisanju većine sistema i organa.

Brzo vraća telu i licu podmlađen izgled i deluje takođe kao energetska masaža.

ONLINE

Seminar održava: Transformacioni učitelj Margarita Milenković

Dobija se: skripta.

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs

                                                   Više o elastinu

Vrlo često nam neka grupa mišića ne radi, bude oslabljena, opuštena i  slično. Tonus mišića lako i brzo slabi s godinama kako zbog nekorišćenja mišića tako i zbog određene traume ili specifičnih stanja koja nisu povoljna za mišiće, poput trudnoće, porođaja, kao i položaja tela, koja se najčešće zauzimaju itd.

Tada telo prestaje da bude funkcionalnim i lako dolazi do povreda i drugih komplikacija koje utiću na kvalitet života, jer telo prestaje da služi kako treba.

Evo samo nekoliko funkcija koje mišići obavljaju redovno i bez kojih život nije moguć.

Kretanje tela u prostoru.

Usklađenost u pokretima, pomeranju delova tela.

Održavanje tela (i delova tela) u određenom položaju, držanje tela.

Stvaranje toplote (termoregulacija).

Kretanje krvi, limfe.

Disanje. Udah i izdah.

Receptor (receptori membrane mišićnih ćelija).

Kretanje hrane u organizmu.

Deponovanje u organizmu vode i soli.

Zaštita unutrašnjih organa.

I još mnogo toga.

Elastin je strukturna komponenta glikoproteina, glavna komponenta elastičnih vlakana.

Elastin se nalazi u velikim količinama u tkivima sa značajnom elastičnošću – krvnim sudovima, plućima, ligamentima.

Osobine elastičnosti se manifestuju visokom rastegljivošću ovih tkiva i brzim vraćanjem prvobitnog oblika i veličine nakon uklanjanja opterećenja.