Carstvo blistavog crvenog Zmaja

ZA ČAROBNJAKE, MERLINOVE UČENIKE, LJUBITELJE BAJKOVITIH ENERGIJA I PRIJATELJE ZMAJEVA

Nova profesija

“CARSTVO BLISTAVOG CRVENOG ZMAJA“

S pravom prenosa drugim ljudima!

Photo a dragon with a red eye and a silver head is in the middle of a dark background.

                                             RaShan vibracije 1400 – 3000

                     Magična kristalna energija !

Multifukncionalna veoma moćna, visokovibraciona čarobnjačka energija novog nivoa! Veoma je retka, neophodna i u skladu sa našim vremenom, potrebama, problemima, brigama i lekcijama.

Ova energija vas povezuje sa magičnim kristalnim svetom, carstvom Blistavog Crvenog Zmaja. Njegovo ime je tajna, koju mnogi žele da znaju, (kako bi mogli da upravljaju Zmajem i da ga ukrote), a koja će biti vama otkrivena. 

Blistavi Crveni Zmaj je Čuvar magičnog sveta, čuvar neizmernih bogatstava i obilja svake vrste. Zmaj kaže: “Mogu da dam mnogo ili malo, zavisno od toga zašto dolazite u moje carstvo i zašto tražite, sa kojom svrhom i koliko zaslužujete“

Osoba koja je povezana sa Zmajem i zna njegovo tajno ime, uvek će uživati u dobroti i širokogrudosti svog moćnog prijatelja.

Kada radite s energijom, svojim unutrašnjim sluhom, možete čuti zveket – to su koraci Zmaja, može da postoji osećaj vatre, kao da ste okruženi njome.

Ovaj Zmaj je deo svesti naše Planete, Ledi Gaje, sama priroda i Majka Zemlja vam se obraćaju i komuniciraju sa vama daju vam pomoć na svim nivoima i veliko pokroviteljstvo.

Sistem ima 4 stepena

1. stepen Usklađivanje sa energijom BLISTAVOG CRVENOG ZMAJA. Povezivanje s njegovom energijom i njegovim carstvom.

Tokom ujedinjenja s energijom Zmaja možete videti i/ili osećati Zmaja, čuti NJEGA unutrašnjim sluhom. Ovo divno stvorenje velikog, dobrog i ljubaznog srca biće vaš iskreni, odani prijatelj, koji vas bezuslovno voli, biće zaštitnik, velika podrška i pomoćnik. 

Možete ga uvek prizivati, dobijati njegovu energiju i pomoć u lečenju bolesti, za pomoć́ u finansijskim pitanjima, za zaštitu, za rešavanje problematičnih situacija i uopšte za bilo koju pomoć u bilo kojoj oblasti.  

Pokažite Zmaju svoje poštovanje i ljubav prema njemu i bićete nagrađeni i moći ćete da spoznate ime Zmaja. Ni u kom slučaju ne treba nikome reći njegovo ime. Poznavanje imena daje moć́ nad ovim divnim stvorenjem i ovo znanje treba koristiti samo za dobro.

2. stepen. Dobijate zaštitni šal tkan od najfinijih magičnih niti koji se sastoji od crvenih kristala. Sam Crveni Zmaj postavlja na vas ovu jedinstvenu zaštitu. Zaštita je multifunkcionalna!  Dobijanje kristalnog crvenog zaštitnog šala je poseban proces i on se odvija tokom Inicijacije. Neverovatno lep šal satkan od crvenih blještavih dragocenih kristala će pasti na vaša ramena, a vi ćete moći da osetite njegovu težinu, ali samo na trenutak! Jako brzo tokom Inicijacije ovaj šal prerasta u vašu energetsku strukturu, stapa se s vašim energetskim sistemom i postaje potpuno beztežinski.

Zaštitni kristalni šal je sa funkcijama zaštite od raznih vrsta negativnih uticaja od strane drugih ljudi ili tamnih sila ili jednostavno “slučajnih“ spoljašnjih faktora, poput virusnih bolesti!  Sam Bleštavi CRVENI ZMAJ će vas umotati u svoj magični šal. Primite s ljubavlju i zahvalnošću.

3. stepen. Dobijanje Zmajevog čudotvornog isceljujućeg Eliksira. Eliksir je esencija svetlosne Zmajeve krvi, energetska gusta crvena tečnost.

Primenjuje se za jačanje zdravlja, za podmlađivanje, za lečenje od mnogih bolesti. Glavni fokus eliksira je na fizičkoj i psihičkoj snazi, na visokom nivou fizičke energije u telu i na fizičkoj lepoti.

Eliksir od Zmaja donosi isceljenje, dobićete ga tokom Inicijacije lično od Zmaja, isceliteljska moć ovog eliksira je ogromna.

Možete dobiti prelepu staru flašu ili neku drugu posudu sa 

svetlucavim crvenim napitkom – ZMAJEVA KRV. 

Ako imate bilo kakav problem u telu, onda možete popiti malo ovog eliksira i osetićete lekovito dejstvo eliksira, ako je problem spoljašnji (na primer, sa kožom ili zglobovima), onda ovaj eliksir možete namazati i nežno utrljati na problematično područje. Više o pravljenju i primeni eliksira saznaćete na seminaru.

Istovremeno sa Eliksirom dobijate i Zmajevo krilo, ovo je pravo svetlosno krilo, to je najjači protivotrov, primenjiv i na fizičko telo i na suptilna tela. Vaše fizičko i sva fina tela biće sačuvana od uticaja toksina bilo kakve vrste. Multifunkcionalna upotreba.

Zmajevo krilo se može postaviti u vaš dom tako da leži iznad ljudske visine. Ovo će obezbediti potpunu zaštitu za celu porodicu i dom. I još više – primetićete kako se eliminišu zlobnici, zavidnici i svi nedobronamerni ljudi. 

Prostor ili čovek koji je prekriven Zmajevim krilom posebno privlači energiju novca i materijalnog bogatstva, jer Zmajevo krilo je objekat koji se nalazi na istom vibracionom nivou sa novcem i drugim materijalnim blagom.

Spisak mogućnosti i efekata primene Zmajevog krila je veliki, više o tome na seminaru.

4 stepen. Na ovom nivou vi dobijate od Zmaja blještavi Rubin, specijalni kristal -dragulj, uz pomoć kojeg ćete putem Inicijacije moći da prenosite energije Zmaja drugim ljudima. 

Specijalni poklon za vas:

Inicijacija u energiju Žadovi Zmaj Izobilja.

ONLINE 4 seminara. Održavaju se jednom mesečno tokom 4 meseca.

Trajanje svakog seminara: 3 sata. 24.2 u 11h online

Dobija se: skripta, na kraju kursa sertifikat i zvanje “Master učitelj sistema Carstvo Crvenog Zmaja“

Razmena energije za svaki seminar 20.000 dinara. 

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991 ili na imejl: aida@reiki.rs.