Božansko Čudo

Božansko Čudo

Dragi prijatelji,

Ljubitelji ekskluzivnih, retkih energija ultrasavremenih svetlosnih tehnologija (kao što su: Kontrola Uma, Esencija Crni Opijum, Pobednik Sila Tame…) obogatite svoj život ČUDOM.

Ukoliko ste sposobni da se stalno divite, u stanju ste da osetite sva božanska Čuda. Energija Čudo čini upravo to – stvara u nama osećaj divljenja s kojim je Duša  došla u život, očarana budućim radostima i čudesima zemaljskog Plana. To čudesno divljenje svemu daje nam osećaj ispunjenosti i sreće, daje osećaj božanskog prisustva u svakom danu i svakom trenutku. Ova energija nam donosi stalno dobijanje različitih božanskih blagoslova.

Ukoliko želite da se neprestano oduševljavate, divite i radosno čudite, ova energija je za vas. Ona vas otvara za sve nebeske blagoslove.

Upamtite, Tvorac nije sitničav. Njegova Sila je ogromna, te tako VELIKE promene mogu doći u vaš život. Dočekajte božansku silu i dopustite sebi da se divite, čudite i oduševljavate time što je Tvorac spremio za vas. Došlo je vreme da to i dobijete.

Uslov za pohađanje seminara ne postoji.

Trajanje jednokratnog praktikovanja (autotretmana, tretmana) nakon završene obuke je 5-15 minuta.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković.

Trajanje seminara: 2 sata.

Dobija se: skripta.

Za više informacija i za prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora Udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi:

na brojeve telefona: 065 905 22 22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs