Božanska sila stvaranja

STVARAJTE SEBE I SVOJ ŽIVOT

ZAJEDNO S TVORCEM

BOŽANSKA  SILA  STVARANJA

Izvor energije – Tvorac

Dimitrij Sazonov, progresor Srebrnih energija

Univerzalna, svestrana, višenamenska, svedimenzionalna Božanska energija Stvaranja!

Na vašu molbu i nameru, Božanska Sila Stvaranja stvoriće sve, šta god je potrebno!  Za vas, za druge ljude – bližnje i vaše klijente…

Vas novog, ili novu, vaše okruženje, odnose, situacije, životne okolnosti, energiju u životnim ili radnim prostorima, u gradovima, čak i čitavim regionima… itd.

Božanska Sila Stvaranja je moćna energija Novog Vremena, energija novog, do sada nepoznatog u svetu formata, ova energija dolazi direktno od Tvorca. Ova energija poseduje svoj vlastiti intelekt i svoju inteligenciju. Ne poseduje stalne određene vibracije, zato što se sama podešava na vibraciju koja je potrebna „operateru“ – korisniku energije, u cilju postizanja što bržih maksimalno efikasnih rezultata.         

Energija se sama podešava i uklapa se u situaciju kojoj je potrebno ispravljanje.

Ovu energiju nije moguće zloupotrebiti na bilo koji način, njome nije moguće naneti bilo koju vrstu štete ni sebi ni bio kome drugom. Ona se aktivira u bilo kojim situacijama i bilo kojim uslovima i nakon već 5 minuta počinje da deluje snažno i duboko na svim nivoima.

Primenjujući svaki put Božansku Silu Stvaranja, vi STVARATE S TVORCEM! Vi rešavate ne samo svoje svakodnevne probleme i zadatke, vi takođe rastete duhovno, evoluirate na svim nivoima i na nivou Duše.

            Radeći s ovom energijom vi donosite Svetlost svom okruženju i čitavom Svetu!

ONLINE i UŽIVO

Vreme rada s energijom: 5-20 minuta

Uslov ne postoji

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2-2,5 sata

Dobija se: skripta i specijalna tehnika najnovijih Svetlosnih tehnologija stvaranja.

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs