Božanska sila podmlađivanja

Direktno od Tvorca

ZAISTA MOĆNO

BOŽANSKA SILA Podmlađivanja

BOŽANSKA SILA Punjenja

IZVOR – TVORAC

Univerzalne, svestrane, višenamenske, svedimenzionalne

Božanske energije

Na vašu molbu i nameru, Božanska Sila Podmlađivanja može na najdubljem, ćelijskom, podsvesnom nivou, a takođe i na spoljašnjem telesnom nivou podmladiti  sve, vas, druge ljude – vaše bližnje, ali i vaše klijente, kućne ljubimce i biljke.

Božanska Sila Podmlađivanja je moćna energija Novog Vremena, energija novog, do sada nepoznatog u svetu formata, ova energija dolazi direktno od Tvorca.

Na vašu molbu i nameru, Božanska Sila Okruživanja okružiće sve, šta god je potrebno!  Vas, druge ljude – vaše bližnje, vaše klijente, vaše okruženje, životni i radni prostor, vaš grad, mesto, čitav region pa čak i Planetu.

Okružiće vas čime god je potrebno, čime god poželite: svetlošću, ljubavlju, zaštitom, brigom, mirom, procvatom, uspehom, svim Božjim blagoslovima itd.

Ove energije poseduju vlastiti intelekt i inteligenciju. Aktiviraju se u bilo kojim situacijama i uslovima i već nakon 5 minuta počinju da deluju snažno i duboko na svim nivoima.

Božanska Sila Otvaranja i Božanska Sila Punjenja su moćne energije Novog Vremena, energije novog, do sada nepoznatog u svetu formata, ove energije dolaze direktno od Tvorca.

ONLINE

Vreme rada s energijom: 5-15 minuta

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 3 sata

Dobija se: 2 skripte

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na brojeve telefona 065/905-22-22; 065/ 23-59-991 ili na imejl: aida@reiki.rs.