Božanska duga

NA VAŠE MOLBE PONAVLJAMO KURS!

SIGURNO MENJA ŽIVOT!

BOŽANSKA DUGA
Naziv seminara!

Sirijus, vibracije od 1111 do 3000

RAINBOW Terapeut

Profesija koja nema cenu

Ukoliko imate poteškoća u radu na sebi i u stvaranju svoje životne realnosti,

Ukoliko želite da na jednom mestu pronađete, te lako i efikasno primenite sve potrebne energetske alate,

Ukoliko želite da konačno vidite željene transformacije sebe i svog života,

Ukoliko želite da pomognete drugima da postignu isto i kroz to realizujete sebe,

Dobro došli na kurs “Božanska duga“!

Efekti ovog Božanskog buketa energija govore sami za sebe, a njihova brzina delovanja biće iznenađujuća za mnoge na najlepši način, i prikazivaće se u skladu s vašim trenutnim energetskim mogućnostima i potrebama.

Energije Božanske Duge su prekopotrebne svakoj osobi, a posebno onima koji su odabrali put Svetlosti i Ljubavi – radnicima Svetlosti.

Po završetku kursa dobijate sposobnost da radite s drugim ljudima i stičete novu profesiju i zvanje: RAINBOW TERAPEUT.

Postoji mogućnost pohađanja samo one (jedne ili više) obuke koja vas zanima. Možete da se uključite u kurs u bilo kom trenutku, po želji, i završavate samo neke obuke, a ne svih 12 zaredom.

ONLINE i UŽIVO.

Trajanje rada s jednom energijom 15-30 minuta.

Nema potrebe za razrađivanjem.

Aktivacija je maksimalno pojednostavljena, a delovanje počinje već u nekoliko prvih minuta nakon aktivacije.

Uslov ne postoji.

Kurs održava: Reiki učitelj Margarita Milenković.

Trajanje: 10 meseci

Dobija se: skripta (za svaku energiju zasebno).

Po završetku kursa (od početka do kraja), kompletiranjem svih 12 obuka -metoda (i 12 Inicijacija) dobija se sertifikat i stiče se zvanje RAINBOW TERAPEUT.

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora Udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs.

                                                     VIŠE O KURSU

Period razvoja planete i čovečanstva, period evolucije svakog od nas, diktira nezaobilazne promene koje odavno priželjkujemo svim srcem.

Da stari i dugotrajni životni problemi (i oni koji deluju nerešivo i kao da ne zavise od nas) budu razrešeni! Da sve staro, štetno i nepotrebno napusti organizam i život! Da duša odmori, a telo i um odahnu, uživajući u životu ispunjenom radošću i slobodom i svime onim za čime tragamo.

Božanska duga je skup retkih energija različitih vibracija i fenomenalnih efekata nesvakidašnjih uticaja. Svaka je carstvo za sebe, svaka je melem na jedinstven način, svaka pokriva određenu oblast života, od kojih mnoge nismo dotakli isceljenjem.

Energije Božanske Duge su date ljudima kako bi programi tame (karmičke, genetske, kolektivne svesti, lične i druge) zauvek napustili telo, um i život, a dugoočekivano Blagostanje, Ljubav, Radost, Uspeh, Izobilje i Mir zagospodarili svakim danom života. One nam pomažu i kada ne znamo tačno na čemu i šta treba da radimo, kako bismo se razvijali u Ljubavi i Svetlosti, kao dobri Anđeli koji znaju šta čine.

Zajedno ćemo proći kurs u trajanju od 10 meseci i dobiti rezultate delovanja 12 raskošnih energija, od kojih je svaka samostalna metoda i unikatni alat za sve što nismo umeli da rešimo i da ostvarimo, za sve što nismo znali da je moguće. Vi ćete saznati mnogo novog i moći ćete da primenite znanja na bilo koju oblast života.

Po završetku kursa bićete spremni da pomognete drugima, kako onima koji još nisu svesni Božanske Istine i nemaju mogućnost da menjaju sebe i svoj život, tako i onima koji se već probuđuju u Duhu, a takođe i svim Radnicima Svetlosti, koji ulažu mnogo napora u rad na sebi, svesni svoje svrhe, rade na njenoj realizaciji, i ujedno imaju nerešene zadatke u različitim oblastima života i žele da ih reše.

Kurs traje 10 meseci i tokom tog perioda radićemo s 12 različitih energija, svakog meseca s novom, ili s njih dve, te ukoliko budete želeli možete da se uključite na kurs i kada prepoznate neku posebnu energiju za kojom žudi vaše biće i koja je rešenje određenih problema; energija koja je vama interesantna. Nemate obavezu da pohađate ceo kurs od početka do kraja.

Možete, takođe, da prođete ceo kurs, što se i preporučuje ukoliko želite da pomerite granice svojih mogućnosti i zajedno rešite poteškoće, iscelite svoj život i svoje biće, počev od najdubljih nivoa.

Po završetku kursa, ukoliko ste primili svih 12 energija i radili sa svakom od njih, vi dobijate mogućnost da radite s drugim ljudima uz pomoć tih istih energija i stičete diplomu i zvanje:  RAINBOW  TERAPEUT.

Tokom kursa vas, takođe, očekuju pokloni – iznenađenja.

O ENERGIJAMA BOŽANSKE DUGE

Kristalna frekvencija

Kristalna frekvencija Anđela Sirijusa je kanal čiste anđeoske ljubavi. Ljubav, čista, prelepa, nežna… Energija odmah podiže frekvenciju vibracija lagano, ali dovoljno snažno. Pomaže da se postigne razumevanje sa pomoćnicima Sirijusa, sa Anđelima Sirijusa, podešava se sa frekvencijama Sirijusa. Ispunjava Božanstvenom Bezuslovnom Ljubavlju.  Kao što muzički ključ otvara notni niz, tako i Kristalna Frekvencija Sirijusa otvara Vašu dušu Sirijusu, lagano i nežno podižući Vaše vibracije, podešavajući Vas u tokove energije Sirijusa, pomažući da slušate, prihvatate, usidri u Vas potrebne energije i znanja za Vaš razvoj, duhovni rast, prosperitet, blagostanje i sreću. Ovo podešavanje iz bloka treba primeniti na početku rada sa energijama Bloka „Duga Sirijusa“, podesiće Vas sa Sirijusom, pomoći će u interakciji sa Svetlosnim Bićem Sirijusa. Otkriće Vam ljubav, podršku, pomoć VSS (Viših Sila Svetlosti) Sirijusa. Dolazi do aktiviranja kodova svetlosti Sirijusa. Možete zamoliti provodnike energije da Vam pomognu tokom rada sa podešavanjem. Mogu se integrisati znanja, na primer, pitati o strukturi Univerzuma, Atlantide, o drevnim civilizacijama, Zvezdanim galaksijama i tako dalje… U ovoj energiji su veoma veliki slojevi znanja, dolazi do priključivanja na Galaktičku biblioteku znanja, informacije od kojih se može tražiti da pomognu u Vašem duhovnom razvoju. U višim čakrama ugrađuje se eterični kristal kristala, kao deo mreže – paučine, skladišta znanja. Ova energija menja ljudsku energetsku strukturu, dovršavajući je, pomažući u prijemu svetlosnih kodova i novih poruka sa Sirijusa. Aktiviraju se i raspakuju kodovi svetlosti.  Aktiviraju se više čakre. Ova energija je nebeski esperanto za ljude, takođe univerzalni prevodilac i vodič. Kristalna frekvencija je veoma duhovno visoka energija.

Karminova frekvencija

Energija radi kao prečišćivač krvi i limfe, leči i podmlađuje celo telo, normalizuje krvne parametre, naročito hemoglobin. A pročišćavanje krvi i limfe, zauzvrat, pomaže da se poboljša funkcionisanje kardiovaskularnog sistema u celini i stanje krvnih sudova, smanjuje opterećenje na srce. Nestaju otoci, vraća se u normalu stanje krvnog pritiska. Normalizuje se rad digestivnog trakta. Čisti se koža, nestaju kožni osipi i iritacije. Energija pomaže u borbi protiv gljivičnih infekcija i mirisa znoja. Kod rada sa energijom izbalansiran je ceo unutrašnji sistem organizma, organi se vraćaju na svoja mesta u skladu sa referentno pravilnim položajem organa za datu osobu. Kod rada sa energijom Karminove Frekvencije povećava se ukupan kvalitet života, poboljšava se dnevna rutina, nestaju problemi sa snom, snaga postaje veća. Energija doprinosi stabilizaciji i harmonizaciji emocionalne pozadine i opštem podizanju tonusa tela. Karminova frekvencija čisti telo od patogenih virusa, mikroorganizama, bakterija, taloga, toksina, zbog čega se povećava imunitet. Preporučuje se da se sa energijom radi za vreme masovnih bolesti za prevenciju gripa i akutnih virusnih bolesti. 

Bela frekvencija

Baza Mahatm, Uzvišenih Učitelja, Gospodara Hronika Akaše, Gospodara Šambali. Vizuelno: Energija – eksplozija, pojavljuje se bela zaslepljujuća svetlost, emituje se blago povećanje vibracija, širi se svetlosno telo, modifikuje se kako bi se bolje znale, čule, razumele Više Sile Svetlosti i kako bi radile zajedno. Kanal za saradnike Svetlosti. Dolazi do aktiviranja energije Kundalini i njene nadogradnje. Skuplja se i modernizuje cela ljudska energetska struktura. Energija kreativne i konstruktivne ljubavi. Može se uspostaviti interakcija sa Višim Silama Svetlosti, ta energija gradi i stvara stabilne kanale komunikacije sa njima, od radnika Svetlosti odsečeno je nepotrebno, sve destruktivno koje osobu povlači nazad, ka nižim vibracijama. Ovo se dešava tokom rada na energiji i stvaranjem i privlačenjem situacija koje „otkrivaju“ nepotrebno, ono što je potrošeno i prošlo. Dolazi razumevanje puta, svog odredišta. Kanal svesti i dejstva na 5 nivoa bića i više. Ali ovde je potražnja mnogo veća, neće moći da se odglumi da ste Saradnik Svetlosti… Posle rada na ovom kanalu dolazi do naglog skoka svesti, menja se kristalna rešetka Radnika Svetlosti, figurativno gledano dolazi do treperenja i transkodiranja. U toku ove energije sa vama rade Uzvišeni Učitelji: Serapis Bej, Kuthumi i mnogi drugi. Rad se odvija unutar mreže belih piramida Svetlosti, aktiviraju se 3-e oko, vidovitost i jasan sluh. Za Radnika Svetlosti biće rešena sva materijalna pitanja, širi se novčani tok energije, pruža se snažna podrška BCC – Božanskih Sila Svetlosti.

Jorgovana frekvencija

Radi pomoću matrice događaja, uklanja izobličenja, ljubavne čarolije, kanape za vezivanje, priključke, uključujući i vanzemaljske, dugove, ugovore, zakletve, zavete, obaveze… sve što ometa razvoj.U ovoj energiji događaji se optimizuju, događaji se čiste od izobličenja, „inženjeri duša“ Sirijusa biraju optimalan put koji se zatim gradi. Ovo nije magija, ovo je čista računica i optimizovanje iz verovatnih linija pojedinca i možete odlaziti i u prošlost i u budućnost i u sadašnjost. Jorgovana frekvencija pomaže u svesnosti. Jorgovana frekvencija je veoma jaka, važna energija. Treba raditi shvatajući svu svoju odgovornost za ono što se dešava. Ako postoje zabrinjavajuće situacije, ne puštaju, bole, razradite ih u energiji Jorgovana frekvencije Svetlosti Sirijusa. Budite spremni na to da će se situacije otkrivati u svoj jednostavnosti, čistoći bez emocionalnih izobličenja i vezanosti. Na taj način shvatićete kako, za šta i zašto Vam je data ta situacija, za kakvo iskustvo Duše. Možda će ovo biti vrlo neočekivano za Vas.  Ali 100% je korisno, ako ste odabrali put duhovnog rasta. Možete izlečiti situaciju, odnose, ukloniti vezanosti za situaciju, za učesnike u situaciji, „izvaditi“ iskustvo iz ove situacije, izlečiti iskustvo od negativnog, usmeriti u energiju za svoj razvoj, za sticanje mudrosti i rasta!!! Uklanja vanzemaljske priključke, daje razumevanje razloga za ono što se dogodilo. Pomaže da pronađete svoj integritet, uklanja izobličenja slobodne volje. Pokazuje gde ste sami delovali, a gde su Vama upravljale strane sile, nekad na zahtev mogu pokazati ugovore i naziv civilizacije koja se umešala u Vašu svest.  Možete prekinuti ugovore sa vanzemaljskim civilizacijama, ukloniti ugrađene implante, čipove, priključke pomoću Svetlosnih Bića Sirijusa, svog Ja i čuvara.U energiji Jorgovana frekvencija možete se očistiti i izlečiti od stranog uticaja, od upotrebe Vaše volje, Vaše energije sa namerom – u svojoj slobodnoj volji zabranjujem da koristim svoje snage, svoje energije, svoju volju, sve ono što nije od Svetlosti i nije za Svetlost. U toku ove možete tražiti da se očistite i izlečite od svih vezanosti, vampirskih kanala, od bića i entiteta nižeg astrala, vanzemaljskih civilizacija. A takođe o pomoći da pronađete slobodnu volju, da vratite integritet prema istini Tvorca, da poništite ili završite ugovore koji su vam bili nametnuti ili ste bili primorani na silu ili prevaru, ili ste ih prihvatili dobrovoljno, ali sada protivreče vašem životu u slobodnoj volji, zdravlju, prosperitetu i t. d.

Bronzana frekvencija

Bronzana frekvencija skenira prisustvo crne magije u Vašoj energetskoj strukturi kako u ovom životu, tako i u prošlim životima, pravi čišćenje i izlečenje od njih, oslobađa od onoga što koči razvoj i šteti životu, zdravlju i dobrobiti: zakletvi, zaveta, ugovora, kontrakta, brzo i sigurno. Aktivira se sećanje Duše na prošle inkarnacije. Stvara stanje harmonije i mira.

Crvena frekvencija

Crvena frekvencija Svetlosti Sirijusa – kanal daje vibraciju privlačnosti za suprotan pol. Veoma svetao erotski kanal.  Radi od prvog puta. Vizuelno: Na suptilnim nivoima vidi se crveni i crveno-zlatni sjaj aure. Dolazi do aktiviranja 1, 2. i 5. čakre. Posebnu pažnju energija posvećuje 2. čakri Svadhistani. Čakra počinje da „odiše“ aromom privlačnosti na suptilnim nivoima. Dolazi do buđenja sopstvene seksualnosti i senzualnosti. Čovek se ističe, postaje vidljiv za suprotan pol. Postaje očigledna seksualna privlačnost. Na fizičkom planu organizam se leči, obnavlja se hormonalna pozadina, ubrzavaju se metabolički procesi, oslobađaju se feromoni. Vraća se zainteresovanost za život, pojavljuje se razigranost, želja za flertom i t. d… Energija otkriva nove aspekte sopstvene seksualnosti. Pomaže da se privuče odgovarajući partner i pažnja uopšte. Povećava se libido. Može se otvoriti energija pre intimnog susreta radi istraživanja sopstvene seksualnosti i seksualnosti partnera i ispunjavanja Vašeg i intimnog života partnera novim senzacijama. Pomoću ove energije postaćete kraljica ili kralj Ljubavi.

Ledena frekvencija

Energija Ledena Frekvencija radi kao čistač – higijeničar, uklanjajući plak sa niskim vibracijama sa čoveka, situacije i odnose. Neverovatan princip! Energija skenira priključke koji stvaraju, izazivaju i napajaju emocije niskih vibracija, polja i uklanja ih. Energija Ledena Frekvencija analizira ljudsku energetsku strukturu. Upoređuje se sa standardom, pronalazi žarišta „neefikasnosti“ i takođe ih uklanja. Energija koristi pretvarač kojim se negativnost prosto raspada i uništava ni u šta. Energija radi sa ličnim vibracijama čoveka. To što radi ispod određenih frekvencija uklanja pretvarač energije. Ova energija čisti probleme, emocije, misli od zaglavljene negativnosti. Identifikuje sam razlog onoga što se dešava.

Narandžasta frekvencija

Ova energija posebno radi sa matricom porodice, čisti i eliminiše porodične dugove i obaveze, poravnava strukturnu ćeliju porodičnog pamćenja i oživljava celu porodičnu liniju čistim blistavim energijama narandžaste boje. Narandžasta energija ispunjava sve Duše Porodičnog stabla počev od prvog, iz korena, inkarnacije svežom zdravom energijom, ispira porodičnu negativnost, usmerava strukturu. Samo Porodično stablo se kondenzuje, širi, zaceljuje, jačaju njegovi korenovi, stablo i grane. U ovoj energiji naći ćete čvrstu vezu sa Čuvarima Vaše Porodice. Moći ćete da dobijete pomoć i savete od Viših Sila u radu sa Porodicom, da aktivirate znanja i bogatstvo Porodice za sebe. Radeći u ovoj energiji možete da iscelite porodičnu strukturu podnevši zahtev za podizanje nerođene dece Porodice u prostor viših vibracija za preporod. NARANDŽASTA FREKVENCIJA je veoma korisna energija za rad u ime svojih potomaka Ovo je upravo slučaj kada jedan čovek iz porodične strukture može mnogo da učini u korist svoje porodice, predaka i potomaka, u nameri da započne lečenje i ispunjavanje energijom cele porodične strukture.

Roze frekvencija

Roze frekvencija Svetlosti Sirijusa – referentno stanje, dekodiranje DNK. Snažna i nežna energija istovremeno. Deluje na lečenje. “Govoreća” energija, veoma pametna, kreativna i draga. Mnogo je spoznaja povezano sa psihosomatikom, na svestan nivo izvodi uzroke bolesti i leči i uzrok i bolest. U podešavanju postoji simbol Roze Kristal, kako da radite sa njim pokazaće vam provodnici energije, veoma aktivni, iskreni i brižni. Energija skenira DNK, oštećene komade spirale otkriva, zamenjuje, obnavlja u skladu sa referentnom strukturom DNK za ljude. Odlično deluje na podmlađivanje, pokreće aktivne metaboličke procese u telu, obnavlja hormonalnu pozadinu, deluje na smanjenje suvišne težine. Energija postepeno, sloj po sloj veoma skladno i bezbedno obavlja potrebne izmene u najpovoljnijem režimu. Važno je postaviti realne ciljeve. Kada radite sa ovim podešavanjem nestaje anksioznost, bilo kakva uznemirenost, usklađuje se duševno stanje, dolazi do ispunjenja mirom i stanjem smirene radosti i samopouzdanja. Pomoću ove energije možete da stvorite ličnu kapsulu lepote i u njoj za celu noć postavljate programe podmlađivanja, na primer: molim da mi zategnete bore, povećate elastičnost kože, povećate proizvodnju kolagena u koži i t. d. na način koji je za mene najkorisniji za podmlađivanje i zaceljivanje moje kože lica i vrata… Vraća zdrav san, pruža divan odmor fizičkom telu. Ubrzava metaboličke procese, određuje i obnavlja oštećene veze DNK. Samu spiralu DNK približava referentnoj varijanti. Otvara i aktivira čakru Anahatu, povećava vibracije.

Žuta frekvencija

Setite se svog detinjstva i sebe kad ste bili mali. Kako ste ležali ili stajali, zatvorivši oči, na suncu lepog letnjeg dana. Ono Vas je grejalo, nije Vas peklo, i bilo vam je toplo, lako, prijatno. Sunce je stvaralo nevidljivu zaštitu, ispunjavalo Vas je zadovoljstvom i osećajem sigurnosti. Takva energija je Žuta frekvencija Svetlosti Sirijusa. Mirna, koja greje, pouzdana. Pomoći će Vam da dobijete zaštitu i podršku svoje Porodice od strane Viših Sila i da rešite svoje probleme brzo i udobno. Žuta frekvencija Svetlosti Sirijusa radi sa matricom Vaše Porodice. Na Vaš zahtev leče se negativni programi koji negativno utiču na Vaš život. Ovi programi podižu se za svest i uklanjaju se ili zamenjuju i transformišu u pozitivne programe. Na primer, molim energiju da skloni programe agresije u mojoj porodici i da ih transformiše u programe saradnje i uzajamnog poštovanja u mojoj porodici. Obratite pažnju i potvrdite kako se prljave tamne energije u ćelijama matrice čiste i transformišu u svetle. Kako se same ćelije matrice Vaše Porodice (matrica podseća na saće) ispravljaju i poprimaju tanak ispravan izgled i oblik. U ovoj energiji možete podneti zahtev za brisanje iz ćelija matrice bolesti, koje se porodično prenose, za čišćenje i lečenje ćelijskog pamćenja. Ovo je tehnološka energija visokih vibracija. Inženjeri Sirijusa rade u svojim laboratorijama sa matricama Porodice, skeniraju da li ima nepravilnosti i disharmonije, spremaju, ispravljaju, dovode matricu Porodice u referentno zdravo stanje.

Zlatna frekvencija

Ova energija snažno će Vas ispuniti bogatstvom i slavom, stvara auru sreće i uspeha oko Vas. Ukoliko postoje blokovi, negativni programi i instalacije koji ometaju Vaš prosperitet i blagostanje, zamolite energiju da skenira Vašu energetsku strukturu na njihovo prisustvo i da ih uklone i energija Zlatna frekvencija brzo će prepoznati i ukloniti negativnost i blokove, prikazaće i privući sve moguće legalne izvore prihoda. Uspešno će rešiti sve životne i karmičke situacije koje ograničavaju priliv obilja u Vaš život, izlečenje i naknadno ispunjenje dogodiće se veoma brzo. Energija će brzo i snažno doprineti privlačenju obilja u Vaš život. Novac i materijalna dobra bukvalno će se lepiti za Vas i pratiće Vas finansijska sreća. Na suptilnom planu u Vašu čakru Sahasraru, Manipuru, Haru, Svadhistanu, u čakre na dlanovima ispisuju se prelepe blistave osmice koje sjajnim zlatnim magnetima ka Vama privlače novac, materijalna dobra, sreću i uspeh. Vaš lični kanal obilja očistiće se od negativnosti, spoljašnjih priključaka, proširiće se, kondenzovati i biće doveden u najoptimalnije stanje za rad za trajno održivi rast Vašeg prosperiteta i blagostanja.

Plava frekvencija

Ulazak u planetarni nivo rada, podizanje Radnika Svetlosti na visok nivo, poput vibracija, i na visok nivo duhovnog razvoja, možete „usidriti“ svetlost, ljubav i t. d. širom planete. Pomaže da se oslobodite strahova od nerazumevanja ili neprihvatanja. Uklanja ograničavajuće misaone forme. Aktivira gornje čakre. Skenira postojanje programa koji smanjuju vibracije, upućuje na njih kroz svest i „gura“ pojedinca da ih prouči i ukloni. Dolazi do preispitivanja vrednosti, ono što je bilo od najvažnijeg značaja postaje manje značajno i razumljivo. Čisti se unutrašnji izgled, stabilizuje se sposobnost vidovitosti. Energije niske vibracije ne čiste se odjednom, daje se svest i samo kroz prihvatanje i svest odvijaju se svi procesi čišćenja. Energija duhovnog rasta. Može se preporučiti ljudima za život u položaju Posmatrača.  Ovaj kanal je lakoća mudraca. Odlaze iskušenja, vezanosti, zavisnost od društvenih trendova. 3. čakra Manipura oslobađa se u plavom toku energije od vezanosti, skenira se postojanje ograničavajućih blokova-programa, čisti se i zaceljuje. U seansama možete videti kako negativnost u 3. čakri Manipure blokira 6. čakru Adžna, smeta da vidite istinske ciljeve, a ispraznost zbog društvenih zadatka odvlači vas od cilja i vezuje za egregore. Javlja se svest o sebi kao višedimenzionalnom biću koje ne živi samo jedan život. Aktiviraju se paketi mudrosti, raspakuje se pamćenje mnogih inkarnacija. Energija Vas gura u stanje harmonije i apsolutnog mira, stvara za Vas Plavi Raj. Raj, to je kada se Vaša sadašnjost i budućnost stapaju u jedno. Stanje večne slobode u kom možete da izađete od uticaja bilo kojih egregora. U podešavanju postoji 1 simbol – plava jabuka – simbol Raja.