Bog Roda

BOG “ROD“ -SILA KOJA STVARA!

RaShan

Tokom tih 12 dana Bog Roda zapečaćuje u svakom članu porodice programe zdravlja, prosperiteta, ljubavi, mira i harmonije!

 S pravom prenosa energije drugim ljudima Samo ovog puta.

Proces programiranja se obično vrši spontano bez našeg znanja o tome i oslanja se na energije koje trenutno vladaju ljudima u tom Rodu. Shodno tim energijama postavljaju se programi. 

Ukoliko porodicom i njenim članovima vlada tuga, patnja, borba, neprijateljstvo, zavist, bolest, nemaština i slično, iste takve energije se ugrađuju u energetsko telo Roda i godine koja dolazi. 

Za sreću, zdravlje, uspeh, bogatstvo, procvat, prosperitet i slogu svih članova jedne porodice, jednog roda, potrebne su sasvim drugačije energije i velika Božanska Sila koja stvara. Bog Roda jeste takva Sila i sada je nama dostupna!

Proces programiranja svakog meseca dolazeće godine ostvaruje Bog Roda – Tvorac i Čuvar Porodičnog stabla čoveka. 

Puni svaki mesec svojom veličanstvenom svetlošću i svaki programira na Dobro. Svaki od 12 dana je energetski povezan s jednim mesecom nove godine i svaki je zadužen za jedan od aspekata života čoveka: zdravlje, ljubav, brak, posao, karijera, novac, obilje, procvat, prosperitet, radost, dugovečnost, sloga itd.

Primite Inicijaciju u energiju Bog Roda, povežite se s Bogom svog Roda, s pokroviteljom i čuvarem vaše porodice i stvorite zajedno s Njim, za samo 12 dana dobru godinu ne samo za sebe, nego za svoje bližnje, za svoju celu porodicu!

Prenesite svojim voljenima energiju Boga Roda da svi oni imaju zaštitu i kupaju se u ljubavi, izobilju, procvatu koji Bog Roda stvara za svako svoje dete.

Bog “Rod“  je pokrovitelj i tvorac Roda čoveka! On je početak početka, onaj od koga je počelo sve što nazivamo Lozom i Porodičnim stablom.

Energija “Bog Roda“ pomaže po svim pitanjima jednom Rodu i svakom njegovom članu. Neverovatna moćna stvaralačka Sila pokreće snažne promene, isceljuje, stvara mir i slogu, pomaže u postizanju ciljeva posebno vezano za opstanak (posao, učenje, karijera, novac, zdravlje)

ONLINE

Programiranje se vrši samo tokom 12 dana. 

Nakon toga možemo primenjivati energiju po svojoj želji s bilo kojim ciljem i u skladu s potrebom vašom i vaše porodice, svakog njenog člana. 

Tehnika je veoma jednostavna. Dostupna svakome.

Trajanje procesa programiranja jednog meseca je 15-30 minuta, jednom dnevno.

Seminar održava: Margarita Milenković

Trajanje seminara 2,5 – 3 sata.

Dobija se: skripta

Po drugačijoj ceni i bez prava prenosa drugim ljudima.