Bele Duše

BELE DUŠE

Vaših Vodiča

RaShan

Svaka osoba ima Vodiče i Čuvare: neke iz Duhovnih svetova, neke po liniji Roda, iz sveta Božanske Magije, iz sveta elementala, anđela, vilenjaci itd. Svaka osoba na svetu ima svoje duhovne svetlosne vodiče, nastavnike i Učitelje – Nebeske pomoćnike i oni obično dolaze iz energetsko-informacionog polja Akaše i njihov zadatak nije samo da stvaraju situacije u kojima ćete steći životno iskustvo, već i da pokažu brigu, saosećanje i pomoć u otkrivanju sposobnosti koje vaša Duša ima, ali u ovoj inkarnaciji je izgubljena.

Energija BELIH DUŠA moćan je aktivator isceliteljskih i ekstračulnih sposobnosti.

Energija proširuje svest, povećava lične vibracije na trenutno prihvatljiv nivo.

Vaši Čuvari iz Akaškog polja mogu se manifestovati tokom rada s ovom energijom u obliku mekog belog ugruška energije, za neke će to biti snažan tok, ali za druge će jednostavno biti u obliku nežnog mekanog oblaka. 

Nije bitno kako će se ova veza sa vama uspostaviti, bilo koja osoba, uz pomoć Energije BELIH DUŠA, može da dobije punjenje energetske strukture, upućivanje, savete koji dolaze kroz svesnost, otvaranje memorijskih ćelija i aktiviranje Darova.

Ova energija nas povezuje s vodičima na veoma informativnom nivou, te možemo osvariti bolju komunikaciju s tim Silama koje su zadužene za nas tokom ovog otelovljenja, možemo dobiti njihovu pomoć i podršku mnogo jasnije i određenije.

Uz pomoć ove energije Vodiči ostvaruju na osobu i lekovito dejstvo.

Tokom autotretmana, možete postići efekat ublažavanja bolova, daju pomoć u lečenju bolesti, tako što otkrivaju razumevanje uzroka i daju vam priliku da zaronite u svetlost svojih finih tela, kako biste izlečili širok spektar situacija i okolnosti.

I još mnogo toga što će se stalno prikazivati tokom rada s Belim Dušama…s vašim Vodičima..

 ONLINE

Seminar održava: Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2-2,5 sata

Termin: 26 februar online u 18h

Cena sa popustom 8000din 

Dobija se: skripta

Za sve dodatne informacije i prijavljivanje, molimo vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojeve telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na imejl: aida@reiki.rs