Afrički cvetni reiki

AFRIČKI CVETNI REIKI

Prirodni izvori energije

Energija cveća je veoma moćna i lekovita, stoga je oduvek prirodni izvor fizičkog i psihičkog zdravlja za svako živo biće, a pre svega za čoveka.

 Sistem Afrički Cvetni Reiki daje nam direktni pristup ka čistim koncentrisanim eteričnim esencijama cveća, uz čiju pomoć možemo da sprovodimo kontaktni i dajinski tretman sebi i drugima, lečimo telo, duh, mental i emocje, poboljšavamo kvalitet života. Takođe, s lakoćom možemo da pravimo esencije na vodenoj i uljanoj bazi, kako za unutrašnju tako i za spoljašnju upotrebu, i još mnogo toga

Afrički Cvetni Reiki daje nam neograničeni izvor neobičnih mogućnosti lečenja i unapređenja psihofizičkog zdravlja. Daje nama mogućnost da uselimo u svoje srce osećaj sreće i zadovoljstva sobom i životom.

Neobična i veoma duhovna energija, koja nas vraća ka sebi Božanskom i ujedno povezuje sa majčicom Zemljom…

                   Neophodno je svakom terapeutu i svakoj Duši!

ONLINE I UŽIVO

Vreme praktikovanja: od 10 minuta, pa sve dok osećamo potrebu

Uslov ne postoji.

Seminar održava: Reiki učitelj Margarita Milenković

Trajanje seminara: 2,5 – 3 sata

Dobja se: sertifikat i skripta s ilustracijama u boji, slikama cveća čije esencijalne energije koristimo u ovom sistemu.

Za sve dodatne informacije i za prijavljivanje, molimo Vas da kontaktirate organizatora udruženja, Reiki učitelja, Aidu Kamberi na:

brojevi telefona: 065/905-22-22; 065 235 9991

ili na mejl: aida@reiki.rs

Energija cveća

 • Aloja (Aloe striata) Pomaže kod stanja iscrpljenosti i ispunjava vitalnom energijom, ako smo je potrošili. Ova esencija obnavlja unutrašnju Ravnotežu.
 • Banana (Musa paradisiaca L. “HAHA”) jača energiju Jang, zato je važna za sve ljude koji imaju poteškoća s tim. Kod opsesivnih misli; pomaže u iznošenju osećanja, donosi smirenost i omogućava da prihvatimo svoju Ulogu u životu.
 • Velika crnjuša (Erica arborea) Pomaže nam kada su nam potrebni drugi da bismo se osećali bolje. Daje nezavisnost i pomaže da prihvatimo sebe takve kakvi smo.
 • Plumbago (Plumbago auriculata) Donosi smirenost pri rešavanju starih problema. Pomaže da se uzemljimo i podržava proces oslobađanja. Učimo da dozvoljavamo događajima da se dešavaju.
  Eukaliptus (Eucaliptus globulus) Esencija oslobađa. Ona pomaže da se sve događa bez poteškoća, podržava međuljudsku komunikaciju.x
 • Monstera delikatesna, ili atraktivna monstera (lat. Monstera deliciosa) Izjednačava mušku vitalnost, jača je, pomaže da se prihvati naša – Jang strana.
 • Ostak (Sonchus acaulis) U turbulentnim vremenima ostak pomaže da se srede misli i ublaži napetost na različitim nivoima. Idealan je za opuštanje i može se dodati u ulje za masažu.
 • Geranijum (Geranium perforirani) Kada u svakodnevnom životu osećamo da je sve sivo i turobno, geranijum nam pomaže da razbijemo društvene okove i daje novu snagu i radost.
 • K9 – Energetski pomaže podršci imunološkom sistemu. Sa snažnim procesima transformacije. Jača nas i stabilizuje. Dobro je za uspešna putovanja.
 • Kanarina kanarska (Canarina canariensis) Daje samopouzdanje i sigurnost u nestabilnim situacijama. Za integraciju naše nežne strane u nama. Pomaže da se razvije nežnost.
 • Kamilica (Artemisia arvensis) Posle situacija povezanih sa velikim brigama, psihičkim traumama i velikim umorom, daje nam snagu i novi život. Za regeneraciju.
 • Kokosova palma (Cocus nucifera) Pomaže ljudima koji primaju u sebe nežnost i osetljivim ljudima da u sebi otvore ’tvrdu ljusku’. Za harmoničnu vezu iznutra i spolja.
 • Mimoza (Mimosa pudica) Pomaže da se poboljša kontakt sa drugima, a istovremeno smo svesni svoje sopstvene snage. Pomaže nam da u našoj duši otkrijemo unutrašnje bogatstvo i osetimo svoju unutrašnju svetlost.
 • Lisičji rep (Echium Vulgare) Postići ćemo više humorom i dobrotom, nego dugom i disciplinom. Humorom i dobrotom postići ćemo više nego osećanjem duga i disciplinom. Razvijamo u sebi dobrotu i toplinu i saznajemo da osmeh otvara vrata.
 • Rajska ptica (Strelitia reginae) Esencija nam pomaže da pronađemo svoju unutrašnju lepotu i prepoznamo relativnost svog izgleda. Učimo da prihvatamo sebe takve kakvi smo i da svrsishodno pratimo svoju viziju.
 • Višecvetni narcis (Narcissus tazetta) U trenucima kada se osećamo u Velikoj tami, pomaže nam da ugledamo svetlost na kraju tunela. Pomaže da ponovo steknemo samopouzdanje i da ponovo zračimo radošću.
 • Ruža beli slez, hibiskus (Hibiscus rosa sinensis – ruža, beli slez) U nas donosi nežnu stranu i dubinu osećanja. Jin pomaže da se integriše ženska seksualnost.
 • Lisičina bela (Echium wildpretii) Daje snagu za akciju. Na taj način možemo se osloboditi Situacije koja guši. Za to da bi se postigao iskorak na svim nivoima.
 • Božićna zvezda (Euphorbia pulcherrima) Daje nam hrabrost da iskažemo svoja istinska osećanja onako kako ih zaista osećamo.
 • Cistus (Cistrus albidus) Jača našu unutrašnju snagu i pomaže da se unesemo u bilo koju grupu sa svim jasnoćama.