Reiki joga Tečno zlato

Svi vi koji uživate u Reiki jogi ili planirate da uživate tokom ove školske godine, dobro došli na časove Reiki joge u novoj školskoj 2018/19 Reki godini koja će biti posvećena Zahvalnosti i Blagodarivanju. Kao odziv vašim potrebama, školsku Reiki godinu otvaramo s Reiki jogom TEČNO ZLATO – energijom koja će nežno pokrenuti snažne transformacije u vašem biću i u životu tako da vi i vaš život Procvetate.

REIKI JOGA U NOVOJ ŠKOLSKOJ REIKI 2018/19 GODINI

Tečno Zlato predstavlja ujedinjenje energija koje podstiču novac, energije uspeha, sigurnost u sebe, u svoje snage, ideje, mogućnosti, upornost, stabilnost, strateške navike, povećanu Intuiciju u vezi sa svim poslovnim i finansijskim pitanjima i još mnogo toga.

Na časovima vas, kao i dosad, s radošću očekuju instruktori Reiki joge, Reiki učitelji: Vojislava Lopičić i Emilija Mladenović.

Srce Planete Zemlje

Na redovnim časovima vas, pored stilova na čije ste lekovito dejstvo navikli, čekaju i novi fantastični stilovi Reikija.

Očekuju vas novine i prijatna iznenađenja, mnoge povoljnosti, kao i izuzetno prijatni prostor, programiran za Procvat, zdravlje i radost.
On će u vama stvoriti osećaj da ste u čistoj prirodi, zagrljeni od strane Božanske Bezuslovne Ljubavi.

Održavanje časova Reiki joge počinje
3. septembra 2018. godine.

Prostor za časove Reiki joge biće otvoren 15 minuta pre početka svakog časa.

Za više informacija i za prijavljivanja, molimo Vas da kontaktirate oganizatora Udruženja, Reiki učitelja Aidu Kamberi: na broj telefona: 065/905-2222 (pon-pet od 09 do 17 časova) ili na mejl: aida@reiki.rs

Dobro nam došli!

Save

Save

Save