Reiki joga Procvata

Svi vi koji uživate u Reiki jogi ili planirate da uživate tokom ove školske godine, dobro došli na časove Reiki joge u novoj školskoj 2017/18 Reki godini koja će biti posvećena Srcu Planete Zemlje. Kao odziv vašim potrebama, školsku Reiki godinu otvaramo s Reiki jogom PROCVATA – energijom koja će nežno pokrenuti snažne transformacije u vašem biću i u životu tako da vi i vaš život Procvetate.

REIKI JOGA U NOVOJ ŠKOLSKOJ REIKI 2017/18 GODINI

Zrak Procvata predstavlja ujedinjenje energija Procvata Božanskog Izvora i koncentrisane Svetlosne moći Cveća Planete.

To su eterične esencije radosti, fizičke i psihičke snage, lepote i lakoće življenja, procvata i ljubavi. To su enegije koje otklanjaju prepreke i blokade koje sprečavaju napredak i ozdravljujuće utiču kako na psihofizičko stanje, tako i na međuljudske odnose i na situacije. Isto tako pozitivno utiču i na polje finansija.

Srce Planete Zemlje

Na redovnim časovima vas, pored stilova na čije ste lekovito dejstvo navikli, čekaju i novi fantastični stilovi Reikija.

Očekuju vas novine i prijatna iznenađenja, mnoge povoljnosti, kao i izuzetno prijatni prostor, programiran za Procvat, zdravlje i radost.
On će u vama stvoriti osećaj da ste u čistoj prirodi, zagrljeni od strane Božanske Bezuslovne Ljubavi.

Održavanje časova Reiki joge počinje
1. septembra 2017. godine.

Prostor za časove Reiki joge biće otvoren 15 minuta pre početka svakog časa.

Za više informacija i za prijavljivanja, molimo Vas da kontaktirate oganizatora Udruženja, Reiki učitelja Aidu Kamberi: na broj telefona: 065/905-2222 (pon-pet od 09 do 17 časova) ili na mejl: aida@reiki.rs

Dobro nam došli!

Save

Save

Save